Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Božji lijek protiv odbačenosti

Derek Prince

3.98 

Nema na zalihi

Opis

O knjizi Božji lijek protiv odbačenosti

Božji lijek protiv odbačenosti knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Prince istražuje problem odbačenosti i nudi Božje rješenje za prevladavanje i iscjeljenje od tog izazova.

Knjiga naglašava važnost razumijevanja korijena odbačenosti i kako se može manifestirati u životima pojedinaca. Derek Prince dijeli svoje spoznaje, biblijske primjere i praktične savjete o tome kako se suočiti s odbačenosti, prepoznati njezine učinke i prihvatiti Božje rješenje za iscjeljenje.

Autor istražuje teme poput identiteta, prihvaćanja, ljubavi i vrijednosti koju Bog daje svakom pojedincu. Kroz biblijske primjere, praktične primjere i duhovne istine, Prince pruža smjernice za izlječenje rana odbačenosti i za prihvaćanje Božje ljubavi, osjećaja prihvaćenosti i vrijednosti.

Božji lijek protiv odbačenosti potiče čitatelje da se suoče s izazovima odbačenosti, da se oslobode njezina utjecaja i da prihvate Božje rješenje za iscjeljenje i obnovu. Knjiga pruža smjernice za pronalazak sigurnosti i identiteta u Bogu te za život ispunjen prihvaćanjem i ljubavlju.

Odbačenost je gotovo neizbježno iskustvo ljudskog života

Ova knjiga je izvor duhovnih spoznaja, praktičnih savjeta i duhovne hrane za sve one koji se suočavaju s osjećajem odbačenosti i traže Božje rješenje za iscjeljenje. Potiče čitatelje da prihvate Božju ljubav, vrijednost i prihvaćanje te da žive u slobodi i sigurnosti koju On pruža.

Odbačenost je gotovo neizbježno iskustvo ljudskog života, koje izaziva duboke i trajne rane, bez obzira što mnogi toga nisu niti svjesni. Autor Derek Prince pokazuje kako je odbačenost u korijenu mnogih problema. Kao što su mnogi oblici zlostavljanja, poteškoće u uspostavljanju odnosa, buntovništvo i depresija. U našem društvu, milijuni ljudi su doživjeli odbačenost kroz iskustva kao: rastava braka, siromaštvo, zlostavljanje u djetinjstvu, odbacivanje, nebriga roditelja, javno poniženje, neželjena trudnoća, neuspjeh u školi ili na poslu, izostanak roditeljske ljubavi… Bog ima lijek kojim može izliječiti tvoje rane odbačenosti, dovesti te k sebi, u savršenu prihvaćenost i pomoći da nađeš mjesto unutar Božje obitelji na zemlji.

Koraci ka ozdravljenju su jednostavni, iako nisu uvijek laki, ali uz pomoć Svetog Duha, sigurno možeš uspjeti. Saznaj kako Božji lijek primijeniti na svoje najdublje rane, tako da jednom zauvijek ostaviš posljedice odbačenosti iza sebe. Tada ćeš moći prihvatiti Božju savršenu ljubav i otkriti slobodu i sigurnost potpune prihvaćenosti u Njegovoj prisutnosti. …jer je On sam rekao: Sigurno te neću ostaviti; nipošto te neću napustiti! Hebrejima 13:5

Sadržaj:

Poglavlje 1: Narav odbačenosti
Poglavlje 2: Uzroci odbačenosti
Poglavlje 3: Izdaja i sramota
Poglavlje 4: Posljedice odbačenosti
Poglavlje 5: Potpuna odbačenost
Poglavlje 6: Kako primjeniti lijek
Poglavlje 7: Prihvaćenost u Božjoj obitelji
Poglavlje 8: Rijeka Božje ljubavi

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 91 g
Dimenzije 20.4 × 13.2 cm
ISBN

978-953-7777-04-03

Prijevod

Mihael Jonke

Broj stranica

67

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza