Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Snaga objavljivanja

Derek Prince

3.32 

Samo 1 komada na zalihi

Naručite i osvojite 33 boda!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Snaga objavljivanja

Snaga objavljivanja knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Prince istražuje snagu objavljivanja, odnosno izražavanja i objavljivanja Božje istine i obećanja.

Knjiga naglašava važnost riječi i njihovog utjecaja na naš život i duhovni rast. Derek Prince dijeli svoje spoznaje, biblijske primjere i praktične savjete o tome kako koristiti snagu objavljivanja.  Snaga objavljivanja donosi promjenu, iscjeljenje i oslobođenje u našem životu i okolini.

Autor istražuje temu objave Božje riječi i kako ona ima moć mijenjati našu stvarnost. Kroz biblijske primjere, praktične primjere i duhovne istine, Prince pruža uvid u načine kako koristiti svoj jezik i proglašavati Božje istine, obećanja i autoritet.

Snaga objavljivanja potiče čitatelje da budu svjesni snage svojih riječi i kako da ih upotrebljavaju na način koji donosi Božje kraljevstvo i promjenu u svijetu. Knjiga pruža smjernice kako proglašavati Božje riječi iscjeljenja, obnove, oslobođenja i blagoslova te kako koristiti svoj jezik kao instrument Božje moći i prisutnosti.

Ova knjiga je izvor duhovnih spoznaja, praktičnih savjeta i duhovne hrane. Knjiga je za sve one koji žele rasti u svojoj vjeri i koristiti svoj jezik na način koji donosi slavu Bogu i donosi promjenu u svijetu oko nas. Potiče čitatelje da koriste svoju riječ kao sredstvo Božje ljubavi, istine i blagoslova za sebe i druge.

Božja Riječ snažno je relevantna

Velika se snaga otpušta objavljivanjem Božje Riječi. Mnogi kršćani nisu ni svjesni ovog nevjerojatnog potencijala koji im je dostupan. Božja Riječ snažno je relevantna u svim situacijama, od osobnih potreba do međunarodnih kriza. Tijekom mnogih desetljeća službe Derek Prince je objavljivao Božju Riječ svaki dan. Spoznao je, iz osobnog iskustva, ogromnu promjenu koju ono donosi u duhovno ozračje. Bez obzira na ono s čime se suočavamo, objavljivanjem Božje Riječi u svoje okolnosti, otpuštamo Božju stvaralačku silu koja ih mijenja. Svaki vjernik ima povlasticu i odgovornost objavljivati Božju Riječ. U ovoj knjizi Derek Prince najprije postavlja biblijski temelj, a zatim daje praktične savjete kako primijeniti navedena načela u svakodnevnom životu.

 

Dodatne informacije

Težina 77 g
Dimenzije 11 × 17.5 cm
ISBN

978-953-777-05-0

Prijevod

Tamara Vranić

Broj stranica

83

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza