Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Razotkrivanje Božje crkve

Derek Prince

9.95 

Samo 3 komada na zalihi

Naručite i osvojite 100 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Razotkrivanje Božje crkve

Razotkrivanje Božje crkve knjiga je Dereka Princea, uglednog kršćanskog učitelja i pisca. U ovoj knjizi, Derek Prince istražuje temu Crkve i nudi dublji uvid u Božji dizajn, svrhu i funkciju Crkve u svijetu.

Knjiga nas poziva da ponovno otkrijemo pravi identitet i svrhu Crkve temeljene na Božjoj riječi. Derek Prince ističe važnost povratka Crkve njenim korijenima, kako bismo obnovili pravilno razumijevanje i praksu Crkve prema Božjem planu.

Knjiga istražuje različite aspekte Crkve, uključujući njen odnos s Bogom, svrhu okupljanja vjernika, duhovne darove, služenje, jedinstvo tijela Kristovog i ulogu Crkve u širenju Kraljevstva Božjeg na zemlji.

Derek Prince nas potiče da sagledamo Crkvu kao živ organizam, zajednicu vjernika koji su pozvani da budu svjetlo i sol u svijetu. On ističe važnost osobnog odnosa s Bogom, poslušnosti Božjoj riječi i zajedništva među vjernicima kao ključne elemente autentične Crkve.

Kroz biblijske primjere, mudrost i praktične savjete, Derek Prince nas navodi na razmišljanje o tome kako se kao pojedinci i kao zajednica možemo više uključiti u Božji plan za Crkvu. Knjiga nas izaziva da ponovno otkrijemo ljubav prema Crkvi, njenu svrhu i važnost te da postanemo aktivni sudionici u širenju Božjeg kraljevstva kroz Crkvu.

Razotkrivanje Božje crkve knjiga je koja nas nadahnjuje da prigrlimo istinsku Crkvu i da živimo u skladu s Božjim načelima, donoseći promjenu i transformaciju u svijet oko nas.

»Kako ćete ispuniti svoj poziv u 21. stoljeću? Koje je vaše mjesto u Crkvi?

Svjetski poznati učitelj Pisma, Derek Prince, daje odgovore na ova te mnoga druga pitanja opisujući izvorni Božji plan za Crkvu. U ovoj iscrpnoj studiji Božjeg dizajna Crkve otkrit ćete kako možete iskusiti:
• silovit, produktivan novozavjetni život
• svoje mjesto u uzbudljivoj Božjoj zajednici
• ispunjenje velikog poslanja
• istinsko zajedništvo s drugima
• Božju volju za svoj život
Crkva je Božja obitelj – mjesto ljubavi, prihvaćanja, radosti, učenja i svrhe; utočište od svjetovnog stresa, oaza u kojoj se krijepite za daljnji hod s Gospodinom. Neka vas učenje o tome što znači biti vitalnim članom Kristova tijela prožme svježom silom i očekivanjima da pomognete u ispunjenju Božje vizije za Crkvu, postajući dinamičnim ambasadorom Njegove poruke izgubljenom svijetu.«

Tekst s korica

Dodatne informacije

Težina 409 g
Dimenzije 13.5 × 20.5 cm
ISBN

978-953-7777-11-1

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

360

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza