Skoči na sadržaj Skoči do podnožja
Akcija!

Pred zidom

Don Potter

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 11.95 
Snižena cijena: 9.56 

O ulozi glazbe u Crkvi

Na zalihi

Naručite i osvojite 96 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Pred zidom – O ulozi glazbe u Crkvi

Pred zidom. O ulozi glazbe u Crkvi knjiga je Dona Pottera, poznatog kršćanskog autora i glazbenika. U ovoj knjizi, Don Potter istražuje temu suočavanja s raznim izazovima i preprekama u životu te nudi duhovnu perspektivu i inspiraciju za prevladavanje tih teškoća.

Pred zidom. O ulozi glazbe u Crkvi nas vodi na put otkrivanja Božje prisutnosti i pomoći u vrijeme kad se suočavamo s teškim situacijama. Don Potter dijeli svoje iskustvo i duhovne spoznaje kako bi nas ohrabrio da se suočimo s izazovima hrabro, uzdajući se u Božju snagu i vodstvo.

Knjiga istražuje različite teme poput prevladavanja straha, oslobađanja od ograničavajućih uvjerenja, razvijanja vjere i povjerenja u Boga te pronalaska ispunjenja u Njegovoj prisutnosti. Don Potter nas potiče da se usredotočimo na Božje obećanja i da postanemo svjesni Njegove ljubavi i brige za nas, čak i u teškim trenucima.

Otvorimo se Božjem djelovanju

Kroz priče, duhovne refleksije i praktične savjete, Don Potter nas vodi na put duhovnog rasta i obnove. On nas potiče da se otvorimo Božjem djelovanju u našem životu i da se oslonimo na Njegovu snagu kako bismo prebrodili prepreke i postigli ispunjenje Božjeg plana za nas.

Pred zidom. O ulozi glazbe u Crkvi knjiga je koja nas nadahnjuje da se suočimo s izazovima hrabro, da vjerujemo u Božju dobroćudnost i da se oslonimo na Njegovu pomoć u svim područjima našeg života. Ova knjiga nas podsjeća da nismo sami u svojim poteškoćama i da se uz Božju pomoć možemo suočiti s bilo kojim zidom koji se pojavi pred nama.

„Znam tko je Bog, tko je onaj koji prebiva u meni. Prije nego što sam to naučio, nisam mu bio ni od kakve koristi. Bio sam previše otrovan jer nisam bio slomljen. Ne možemo mu služiti dok slomljenost ne postane dio nas. Slamanje nije kratko, ono ne prestaje nakon tjedan dana, godinu dana ili deset godina. To je proces koji traje cijeli život. Priroda glazbenika je Kajin, a Bog mijenja Kajina u Isusa. Ta nova priroda služit će Bogu sav svoj život.“

O autoru

Don Potter je nagrađivani gitarist i producent. Surađivao je s mnogim poznatim glazbenicima, najčešće u svojstvu studijskog gitarista. U glazbenoj je industriji najpoznatiji kao producent zaslužan za zvuk country sastava The Judds. Cijenjeni je i traženi voditelj slavljenja.

Dodatne informacije

Težina 321 g
Dimenzije 13 × 20 cm
ISBN

9789534850183

Prijevod

Mirjana Vojinović

Godina izdavanja

2020.

Broj stranica

320

Nakladnik

VInograd

Vrsta uveza