Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Moć odricanja

Derek Prince

2.65 

Samo 5 komada na zalihi

Naručite i osvojite 27 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Moć odricanja

POBJEDILI SU GA JANJETOVOM KRVLJU I RIJEČJU SVOJEG SVJEDOČANSTVA JER NISU LJUBILI SVOJEG ŽIVOTA DO SMRTI. OTK 12,11

Moć odricanja knjiga je Dereka Princea, poznatog kršćanskog autora i učitelja. U ovoj knjizi, Prince istražuje dublje razumijevanje i važnost žrtve u kršćanskom životu.

Tema knjige je žrtva koju je Isus Krist podnio na križu i njenoj moći da donese spasenje, oslobođenje i obnovu. Prince dijeli svoje spoznaje i duboko biblijsko razumijevanje o tome kako Isusova žrtva ima utjecaj na svakog vjernika i kako može transformirati živote.

Autor istražuje različite aspekte žrtve, uključujući: žrtvu hvaljenja, žrtvu poslušnosti, žrtvu darivanja i žrtvu odricanja. Kroz praktične i biblijske primjere, Prince potiče čitatelje da razmotre važnost žrtvovanja vlastitih želja, ambicija i ponosa kako bi se potpuno predali Božjem planu i volji.

Moć odricanja pomaže čitateljima da shvate da je žrtva ključan dio kršćanskog puta i da donosi ne samo osobne blagoslove već i blagoslove drugima. Knjiga ističe važnost življenja života posvećenog Bogu, prihvaćanja Njegove volje i oblikovanja svojih života prema principima Božje riječi.

Ova knjiga je izvor inspiracije i pouke za sve one koji žele dublje razumjeti moć i važnost odricanja u kršćanskom životu. Pomaže čitateljima da prepoznaju vrijednost odricanja kao načina približavanja Bogu, služenja drugima i življenja ispunjenog života u skladu s Božjim načelima.

Sedam temeljnih načina na koje Isusova krv utječe na naš život

Oni su ljudi poput tebe i mene – vjernici u Isusa Krista. On je Sotona. Nema ničeg između. Pobijedili su ga. Kako? Krvlju Janjeta i riječju svojega svjedočanstva. Samo je jedna vrsta kršćana koja plaši Sotonu, a to su predani vjernici. Sjedinite li svoju volju s Božjom u potpuno predanje, postati ćete nepotopivi. Nepobjedivi. Nepobjedivi. Nepotresivi. Bilo da živite ili umirete, neće vam mnogo značiti jer ionako ne možete biti pobjeđeni. U ovoj moćnoj knjižici, Derek Prince nam otkriva sedam temeljnih načina na koje Isusova krv utječe na naš život. Ako shvatite i prigrlite ove istine, i vi ćete, također, moći pobijediti Sotonu.


Sadržaj:

Moć odricanja

Otkupljenje

Očišćenje

Opravdanje

Posvećenje

Život

Zastupanje

Pristup

Ostali naslovi autora

Dodatne informacije

Težina 47 g
Dimenzije 17.5 × 11 cm
ISBN

978-953-7777-35-7

Prijevod

Slavica Butorac

Broj stranica

48

Nakladnik

KUDP

Vrsta uveza