Skoči na sadržaj Skoči do podnožja
Akcija!

Kako čuti Božji glas 4 ključa

Mark VirklerPatti Virkler

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 13.27 
Snižena cijena: 10.62 

Na zalihi

Naručite i osvojite 106 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Kako čuti Božji glas 4 ključa

Kako čuti Božji glas 4 ključa knjiga je Marka i Pattie Virkler. Ova knjiga istražuje kako možemo čuti i prepoznati Božji glas u našim životima.

Kroz knjigu, Mark i Pattie Virkler dijele svoja znanja, iskustva i praktične smjernice kako bi nam pomogli razviti dublji odnos s Bogom i prepoznati Njegovu prisutnost kroz glas Duha.

Knjiga ističe četiri ključna načela koja nam pomažu u procesu slušanja Božjeg glasa. Pomoću tih ključeva, autori nas uče kako razviti osjetljivost na Božje vodstvo, kako raspoznati Njegov glas među ostalim glasovima i kako primijeniti Njegove poruke u svakodnevnim situacijama.

Kako čuti Božji glas 4 ključa nudi praktične vježbe, primjere i biblijske temelje kako bismo razumjeli Božju komunikaciju s nama. Ova knjiga nas potiče da se oslonimo na vlastiti odnos s Bogom i da u Njemu tražimo vodstvo, mudrost i riječi utjehe.

Mark i Pattie Virkler su stručnjaci u području duhovnog rasta i razumijevanja Božjeg glasa. Kroz knjigu, oni nam pružaju vrijedan alat i smjernice kako bismo produbili komunikaciju s Bogom i iskusili Njegovu prisutnost i vodstvo u našim životima.

Četiri ključa

Četiri ključa o kojima se govori, detaljno ih se opisuje i mogu se odmah primijeniti u vašem životu su:

1. Prepoznavanje Božjega glasa kao spontanih misli
2. Naučiti kako se stišati pred Gospodinom
3. Tražiti viziju u molitvi
4. Shvatiti važnost dvosmjernoga pisanja dnevnika

Prožeta uvidima koji proizlaze iz mnogih godina slušanja Božjega glasa, Kako čuti Božji glas: 4 ključa uključuje i vizualne prikaze koji pospješuju učenje. Čitatelj će uvidjeti da se predstavljeni koncepti i praktični principi lako mogu prilagoditi vlastitim životnim okolnostima.

Kupnjom knjige stječete pristup digitalnim materijalima na mrežnoj stranici izdavača, www.vinograd.hr.

Autori

Mark i Patti Virkler zajedno su napisali više od 50 knjiga o slušanju Božjega glasa i duhovnome rastu. Mark više od 30 godina diljem svijeta poučava o razvijanju odnosa s Bogom i duhovnome iscjeljenju. Njegova je poruka prevedena na tridesetak jezika, a također je pomagao u pokretanju više od 150 biblijskih škola u cijelome svijetu.

„Naučio sam čuti Božji glas nakon što sam 11 godina kao vjernik živio bez njega. Moj se život tada radikalno promijenio. Tisuće ljudi su mi rekli da su doživjeli istu promjenu, a vjerujem da to može postati i vaše svjedočanstvo.“ Mark Virkler

Dodatne informacije

Težina 324 g
Dimenzije 15 × 23 cm
ISBN

9789534850121

Prijevod

Mirjana Vojinović

Godina izdavanja

2019.

Broj stranica

287

Nakladnik

VInograd

Vrsta uveza