Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Između neba i zemlje

Cheryl RickerTahni Cullen

15.79 

Nema na zalihi

Opis

O knjizi Između neba i zemlje

Između neba i zemlje knjiga je koju su napisali Tahni Cullen i Cheryl Ricker. Ova knjiga donosi nadahnjujuću istinitu priču o Josiahu, mladom dječaku s autizmom, i njegovom izvanrednom putovanju komunikacije i duhovnog rasta.

Knjiga istražuje rane godine Josiaha i izazove s kojima se suočava kao nijemo dijete s autizmom. Dublje se ulazi u utjecaj autizma na njegovu obitelj i njihove napore da ga razumiju i podrže. Unatoč poteškoćama, roditelji Josiaha nikada nisu izgubili nadu.

Jednoga dana, Josiah je doživio snažan susret s Bogom koji je transformirao njegov život. Počeo je razvijati jedinstvenu sposobnost komunikacije, ne samo s obitelji, već i s drugima, dijeleći svoje Između neba i zemlje ne samo da ističe osobno putovanje Josiaha i njegove obitelji, već također dotiče šire teme vjere, nade i moći bezuvjetne ljubavi. Pruža čitateljima perspektivu autizma iz iskustva djeteta s tom dijagnozom i neumjerene vjere obitelji u njegov potencijal.

Knjiga je dirnula mnoge čitatelje pružajući ohrabrenje i inspiraciju za one koji imaju voljene osobe s autizmom ili se suočavaju s drugim izazovima. Prikazuje ljepotu pronalaska glasa i transformacijsku snagu vjere i ljubavi usred poteškoća.

Autizam mu je ukrao riječi, Bog mu je dao glas.

Joe i Tahni Cullen, roditelji po prvi put, uvučeni su u zbunjujući svijet autizma kada njihov maleni dječak Josiah odjednom prestane govoriti, igrati se i reagirati na okolinu. Dijagnoza – autizam. Pokušavajući pomoći svom sinu da se oporavi i ponovno progovori, Cullenovi prolaze kroz ogromne fizičke, emocionalne i financijske izazove. Dok su druga djeca oko njega napredovala, Josiahovo se stanje samo pogoršavalo.

Pet godina poslije Josiah, koji nikad nije učio čitati ili pisati – odjednom počinje na svojem iPadu tipkati dubokoumne riječi o Bogu, znanosti, povijesti, glazbi, nebu… Josiahove iznenađujuće vizije, nebeski susreti i natprirodna iskustva, tjeraju njegovu obitelj na izlazak iz zone udobnosti i predvidljive teologije, lansirajući ih u nezamislivi ljubavni susret s Isusom.

U ovoj ćete knjizi:

  • pronaći nadu u teškim vremenima
  • doživjeti Nebo na sasvim nov način
  • naučiti s povjerenjem čuti Božji glas
  • naučiti raspoznati uloge Oca, Sina i Duha Svetog
  • biti svjesni djelovanja anđela, i još puno više!

Pratite stazu istine koja vodi u tajnoviti svijet ovog nevjerojatnog dječaka i shvatit ćete zašto su Josiahova obitelj i prijatelji odlučili ispričati njegovu priču.

„Ova knjiga nadilazi granice ovozemaljskog te budi svježu nadu.“ Dr. Kevin Leman, autor bestselera New York Timesa „The Birth Order“

Dodatne informacije

Težina 413 g
Dimenzije 14.8 × 21 cm
ISBN

9789538308000

Prijevod

Iva Trapp, Petar Salečić

Godina izdavanja

2019.

Broj stranica

269

Nakladnik

Kyrios

Vrsta uveza