Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Put u slobodu

s. Biserka Jagunić

15.00 

Na zalihi

Naručite i osvojite 150 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

Put u slobodu

Ova knjiga rezultat je brojnih molitveno-terapijskih seminara, a njezina svrha je pomoći i usmjeriti one koji se bore s osjećajem krivnje, ovisnostima, okultnim praksama ili koji imaju poteškoća u uspostavljanju zdravih odnosa s Gospodinom i drugim ljudima zbog rana na srcu. Put do ozdravljenja je put u slobodu.

Pitala sam se – ako je grijeh oprošten, zašto nedostaje mir. Nakon nekog vremena shvatila sam da je to zbog rane koju grijeh ostavlja. Osobe obično misle da nisu dobro ispovjedile te stalno ponavljaju u ispovijedi već ispovjeđeni grijeh, ali ne dolaze do rješenja. Naime, rane grijeha se ne liječe ponovnim ispovijedanjem ispovjeđenih grijeha nego molitvom. Budući da grijeh ostavlja ranu u duši, valja moliti za ozdravljenje rana grijeha. Nakon toga, s obzirom na to da su dali zadovoljštinu za grijeh i molili da Gospodin iscjeli rane grijeha, primili su radost i mir jer Isus Krist došao je iscjeliti srca slomljena.

Sestra Biserka Jagunić

O autorici

Sestra Biserka Jagunić posljednje 23 godine aktivno sudjeluje u životu i radu karizmatske zajednice Dobri Pastir u Zagrebu. Posebno preko molitveno-terapijskih seminara, evangelizacijom po župama, drugim zajednicama i kao turistički pratitelj duhovno prati hodočasnike na putu za Međugorje.

Osim knjige “Put u slobodu”, autorica je i sljedećih naslova:

  • Kako nam Bog govori (2012.)
  • Žive li sveci među nama? (2014.)
  • Lijek ranjenom čovjeku našeg vremena (2022.), koji je također dostupan na našem webshopu (Lijek ranjenom čovjeku našeg vremena)

Dodatne informacije

Autor/-ica

s. Biserka Jagunić

Broj stranica

228

Godina izdavanja

2024

ISBN

978-953-367-045-4

Vrsta uveza

Možda će vam se također svidjeti…