Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Grešnicima ulaz dopušten

13.27 

Nema na zalihi

Opis

O knjizi „Grešnicima ulaz dopušten”

Knjiga „Grešnicima ulaz dopušten” na šaljiv način i razgovornim stilom, djelo je koje čitateljima donosi sve aspekte života uz Isusa.

Pred vama je još jedna knjiga našega najpoznatijeg abbe provincijal(c)a (čitaj engelski, bosanski, diplomatski i kako god hoćeš). Kad mi je predložio izdavanje knjige s ovakvim naslovom, pomislio sam: „Ovo će biti totalni izdavački neuspjeh. To će kupiti samo oni koji po dobru poznaju našega karizmatskog barda”. Znao je i on da neće ići lako pa mi je odmah predložio molitvenu, i svaku drugu dobro nadošlu pomoć. Naime, danas je u Hrvatskoj teško pronaći čovjeka koji se smatra grešnikom, i kojeg bi ovakav naslov privukao. Istina, ima ih nekolicina među nama, terenskim navjestiteljima evanđelja i nekoliko među onima koji su iznenada dobili neku neizlječivu boleštinu pa su shvatili da im nije pametno i dalje glumiti pravednike.

Pater Marko je majstor navlačenja pravednikā na tanak led, pa ako se ti, čitatelju, smatraš pravednikom i ovu si knjigu uzeo u ruke slučajno, pazi dobro da ne potoneš, jer ako padneš na dno, mogao bi se veoma iznenaditi kad ondje pronađeš neke poznate navjestiteljske face koje na križ Isusa Krista gledaju iz perspektive grešnika. Bilo kako bilo, zahvalan sam Bogu na pateru Marku, jer je silno obogatio ovo naše navjestiteljsko književnovanje i prilično sam siguran da će se njegove knjige čitati dokle god na ovome svijetu bude grešnika i pravednika. Šalu na stranu, ovo je vrlo korisna knjiga. Nasmijat će vas te vam koristiti još višestruko. Zasigurno će mnogima spasiti život – nekima čak i onaj vječni. Amen!

 

„Ova knjiga patera Marka Glogovića vrlo je korisna. Nasmijat će vas te vam koristiti još višestruko. Zasigurno će mnogima spasiti život – nekima čak i onaj vječni!”
Josip Lončar

 

O autoru

Otac Marko Kornelije Glogović rođen je 1976. u Zagrebu. Nakon klasične gimnazije odlazi u Poljsku, gdje završava bogoslovni studij na Papinskoj teološkoj Akademiji u Krakovu i postaje đakon. 2002. godine zaređen je u zagrebačkoj katedrali. 2003. osniva Apostolat za život a potom i pavlinski Centar za nerođeni život – Betlehem. Trenutno djeluje u pavlinskom samostanu u Sveticama kraj Ozlja. Pokrenuo je mnoge korisne inicijative, pokrete, zajednice, između ostaloga: Tješitelje Milosrdnoga Isusa, Treće srce, Mali krug ljubavi, Molitveni savez Isusa kralja ljubavi, Svjetski fatimski apostolat, Pokret »24 h za nerođene«, Gospin štit za svećenike, Mlade Srca Marijina, Jerihonsko bdijenje…

Ostali naslovi autora

U našoj biblioteci možete pronaći još naslova oca Marka Glogovića:

  • Ak’ odrastem, bit ću katolik
  • Samo za stotu ovcu: elektroničko izdanje
  • Iznad tebe zora sviće
  • Jao, jao Babilon je pao
  • Prolaj(f)kam!!
  • Vidljivi Bog.

Više o knjizi možete pronaći ovdje.

Dodatne informacije

ISBN

978-953-7929-26-8

Godina izdavanja

2016.

Broj stranica

261

Vrsta uveza