Skoči na sadržaj Skoči do podnožja
Priscilla Shirer

Priscilla Shirer

Priscilla Shirer prije svega je supruga i majka. Ali kada je vidite s Biblijom u ruci i gorljivom porukom u srcu, shvatit ćete zašto tisuće ljudi svake godine hrli na njene seminare, uranja u njene knjige i filmove.

Priscilla je diplomirala  na Teološkom fakultetu u Dallasu, ima magisterij iz biblijskih studija i smatra privilegijom služiti vjernicima diljem svijeta kroz zajednicu “Going Beyond Ministries”, koju je osnovala prije više od 25 godina zajedno sa suprugom Jerryem.

Do danas, napisala je više od 25 knjiga i biblijskih studija za žene i tinejđere. Autorica je i dva bestsellera New York Timesa: “The Resolution for Women” i “Fervent: A women’s guide to serious, specific and strategic prayer”. Knjiga “Fervent”, kod nas dostupna pod nazivom “Gorljiva: Moj plan borbe za iskrenu, konkretnu i stratešku molitvu”, 2016. godine proglašena je kršćanskom knjigom godine.

Okušala se i u svijetu glume, a najpoznatija je po ulozi u filmu “Ratna soba” (War room), kršćanskoj drami iz 2015., koja je dobila svoj spin-off u filmu The Forge iz 2024. 

Podijelite: