Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Život je pustolovina

Anselm GrünMagdalena Bogner

10.62 

Samo 1 komada na zalihi

Naručite i osvojite 106 bodova!
Kupi odmah
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Život je pustolovina

Život je pustolovina dobro poznatog Anselma Grüna i Magdalene Bogner o prihvaćanju nedaća svakodnevnog života s promjenom vlastite perspektive.

U pravilu, obiteljska svakodnevica nije baš uvijek idealna. Nedostaje jedan od roditelja, trajno se prekida odnos zasnovan na ljubavi, čežnja za djetetom ostaje neispunjena ili jedan član obitelji prerano umire. Istodobno članovi obitelji trebaju i uzajamno poštovanje. Potreban im je trezven pogled na vlastite jakosti i slabosti, mirnoću duha kako bi jedni druge podnosili i nosili. Važno je i povjerenje da je Božja ljubav gnijezdo koje ih drži. Stoga ovom knjigom želimo dati usmjerenje svima koji žive u obitelji ili za njom čeznu.

O autoru

Anselm Grün je benediktinski redovnik, duhovni učitelj i plodan autor iz Njemačke. Poznat je po svojim djelima o temama poput duhovnosti, osobnog razvoja i pronalaženja značenja u svakodnevnom životu. Grünova djela često kombiniraju kršćanske pouke s uvidima iz psihologije i praksi svjesnosti. Napisao je brojne knjige, uključujući Tvoje ime i Život iz smrti. Grünova djela su privukla široku publiku koja traži duhovno vodstvo i praktičnu mudrost.

Dodatne informacije

Težina 327 g
Dimenzije 21.1 × 13.6 cm
ISBN

9789532091939

Prijevod

Benedikta Matošević

Godina izdavanja

2010.

Broj stranica

199

Nakladnik

Teovizija

Možda će vam se također svidjeti…