Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Religiozni bogovi i Bog

Tomislav Ivančić

4.25  (32.02 kn)

Naručite i osvojite 43 boda!
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Religiozni bogovi i Bog

Religioznost je prirodna sposobnost čovjeka da upozna Boga i s njim komunicira. U našoj epohi se miješaju religije i vjere, religioznost i ateizam, agnosticizam i sekte, Crkva i crkvene zajednice, New Age i moralni relativizam, ideologije i okultne prakse, kultovi i misteriji. Suvremeni čovjek je izgubljen u bezbroj religioznih ponuda te se najradije povlači u strahu od religioznih trauma. Gdje je prava religioznost, tko je Bog, kako doći do njega, tko će nam reći istinu, koji je smisao hodanja Zemljom? Odgovore na ta pitanja donosi knjiga Religiozni bogovi i Bog.

Iz Predgovora

Ova knjiga želi razbistriti pogled i pružiti put otrježnjenja, ozdravljenja i argumenta za odluku o putu u osmišljeni život. Ona bi htjela pružiti lijek za antropološke bolesti i svjetlo za siguran moralno-etički život. Umjesto bijega od religioznih problema ona uvodi u njihova rješenja. Samo je jedan put prema osmišljenju života i slobodi od zla i njegovih posljedica. Bog je sudbonosna ispružena ruka čovječanstvu da se spasi iz valova patnji, ratova, smrti i nerješivih zagonetki života. On se u čovjeku Isusu iz Nazareta povijesno pojavio među nama i donio slobodu od zla, strahova, nečovječnosti i besmisla. Zato su misli ove knjige oslobađajuće i ozdravljujuće za svakoga čovjeka.
Hvala onima koji su se trudili oko prepisivanja i izdavanja ovoga djela. Neka posluži čitateljima da barem nekome obriše suze depresije, boli i uvrjeda te donese osmijeh i radost budućega života.

Dodatne informacije

Težina 81 g
Dimenzije 17 × 11 cm
ISBN

9789532093193

Godina izdavanja

2016.

Broj stranica

90

Nakladnik

Teovizija

Vrsta uveza