Skoči na sadržaj Skoči do podnožja

Pustinjak

David Torkington

8.63  (65.02 kn)

Samo 1 komada na zalihi

Naručite i osvojite 86 bodova!
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK
Podijeli:

Opis

O knjizi Pustinjak

Teovizija je zbog golemoga interesa čitatelja ponovno objavila prvu knjigu iz trilogije popularnog engleskog spisatelja Davida Torkingtona. Novoobjavljena izdanja su proširena i djelomice izmijenjena, te ponovno prevedena.

Knjiga Pustinjak autora Davida Torkingtona predstavlja duboko duhovno putovanje i istraživanje života pustinjaka. Autor nas vodi kroz priču o pustinjaku koji se povlači u samoću kako bi produbio svoj odnos s Bogom i pronašao smisao u duhovnom životu. On donosi povijest duhovnih pustinjaka, počevši od pustinjskih oca u ranokršćanskom razdoblju pa sve do suvremenih duhovnih učitelja. Kroz stranice knjige, Torkington nas upućuje na važnost tišine, molitve i meditacije. Inspirira nas da uspostavimo dublju povezanost s Božjom prisutnosti.

Knjiga nas potiče na razmišljanje o vlastitom unutarnjem putovanju. Također, donosi dragocjene uvide o tome kako pronaći mir, svrhu i duhovno obogaćenje kroz kontemplaciju i susret s Bogom u tišini i samoći. Posebno u suvremenom svijetu u kojem smo često okruženi bukom, distrakcijama i ubrzanim tempom života. Knjiga također ističe važnost duhovne ravnoteže između molitve, služenja drugima i unutarnjeg rasta.

Dodatne informacije

Težina 151 g
Dimenzije 20 × 12 cm
ISBN

9789532091366

Prijevod

Aleksandra Chvalovsky

Godina izdavanja

2010.

Broj stranica

146

Nakladnik

Teovizija

Vrsta uveza