U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka i oslikavanje rukopisa za odrasle 

O KNJIZI „U TVOJOJ PRISUTNOSTI – KREATIVNA BOJANKA I OSLIKAVANJE RUKOPISA ZA ODRASLE“

Bojanje nije samo za djecu! Mnogi odrasli svjedoče kako im je bojanje te oslikavanje rukopisa pomoglo da se lakše nose sa svakodnevnim pritiscima, nagomilanim stresom… Ova jedinstvena bojanka i knjiga s citatima iz Biblije te iz uspješnice U Tvojoj prisutnosti nudi vam vrijeme za opuštanje u promišljanju o Božjoj riječi dok se bavite umjetnošću. Doživite produbljivanje svojeg odnosa s Isusom dok razmatrate njegove riječi nade, savjeta i mira.

MNOGIMA JE BOJANJE POMOGLO USPJEŠNIJE SE NOSITI SA STRESOM, ANKSIOZNOŠĆU…!

U današnjem užurbanom načinu života odrasle sve više privlači umirujuće umijeće bojanja. Mnogi svjedoče kako im je ono pomoglo uspješnije se nositi sa stresom i anksioznošću, zatim da postanu staloženiji i opušteniji.

OPUŠTAJTE SE PROMIŠLJAJUĆI O RIJEČI DOK SE BAVITE UMJETNOŠĆU

Ova jedinstvena bojanka i knjiga za oslikavanje rukopisa za odrasle pod naslovom U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka i oslikavanje rukopisa za odrasle”, sadrži više od stotinu ilustracija za bojanje i rukopisnih citata za preslikavanje.

Ova knjiga nudi vam vrijeme za opuštanje u promišljanju o Božjoj riječi dok se bavite umjetnošću. Citati iz uspješnice U Tvojoj prisutnosti ispunjavaju ove stranice sadržajem zahvalnosti i povjerenja u Gospodina te mirom koji samo Isus može dati. Isti sadržaj prevladava i u Bibliji te je značajan dio bliska odnosa s Gospodinom. Doživite produbljivanje svojeg odnosa s Isusom dok razmatrate njegove riječi nade, savjeta i mira.

BOJANJE I OSLIKAVANJE RUKOPISA JE ZA SVAKOGA!

Kod umjetnosti je zanimljivo – pa bilo to i oslikavanje rukopisa – da joj je samo nebo granica. Bez obzira na to jeste li tu vještinu već svladali ili samo želite iskušati ruku i zabaviti se, oslikavanje rukopisa je za svakoga. Uz nekoliko osnovnih načela, s vremenom i praksom možete razviti svoj vlastiti stil i isprobavati nove i kreativne tehnike svaki dan.

Možete nabaviti toliko mnogo različitog pribora za pisanje, crtanje i slikanje da je to nevjerojatno. Međutim bit će vam dovoljno nabaviti tek ponešto! Možete naslikati prekrasna rukopisna slova olovkama, različitim flomasterima, olovkama s četkicom, kistovima i drugim.

Kako smo već spomenuli, u ovoj se knjizi osim prekrasnih ilustracija, namijenjenih za bojanje, nalaze i dizajni za rukopisno oslikavanje tekstova citata preuzetih iz Biblije te iz razmatranja za 365 dana u godini U Tvojoj prisutnosti, autorice Sarah Young. Možete precrtavati te dizajne tankim flomasterima ili ih bojati različitim bojicama. Također ćete primijetiti da su neke riječi sivo osjenčane, što služi navođenju vaših poteza.

Dok započinjete svoje kreativno putovanje, zapamtite da ono ne mora biti komplicirano. Uživajte u oslikavanju rukopisa dok razmišljate o Svetom pismu i prepisujete citate koji vas podsjećaju na beskrajnu Božju ljubav za vas. Za dodatnu pomoć na kraju knjige nalaze se praktične stranice s iscrtanim uzorcima slova. Zgrabite olovku i papir ili blok. Prepišite uzorke slova ili ih precrtajte jedno za drugim na svoj papir. Možete zadebljati silazne poteze (crte koje nastaju svaki put kad vučete potez prema dolje dok pišete slova) ili ih možete obojiti (podebljati ih kistom ili flomasterom). K tomu možete dodatno ukrasiti pojedine detalje i zavijutke u riječima i slovima. 

EVO NEKOLIKO PRIMJERA IZ BOJANKE 

Nada nam je kao pouzdano i čvrsto sidro duše… (Heb 6, 19) 

Ja sam s tobom i za tebe. Ni s čime se ne suočavaš sâm – ni s čime! 

„A vama su i vlasi na glavi sve izbrojene. Ne bojte se! Vredniji ste nego mnogo vrabaca!“ (Lk 12, 7)

Osnovne informacije

Naslov: U Tvojoj prisutnosti – kreativna bojanka i oslikavanje rukopisa za odrasle
 
Autor: Sarah Young
 
Nakladnik: Figulus
 
Godina izdanja: 2017. 
 
Jezik: hrvatski
 
Prijevod s engleskog jezika: Josip Sinjeri
 
Broj stranica: 112
 
Uvez: meki (perforirane stranice)
 
Veličina knjige: 25,4 x 25,4 cm 

Figulus d.o.o. Franje Gažija 2, 48000 Koprivnica  • OIB: 41294135705 • Tvrtka je upisana u Sudski registar: Trgovački sud u Bjelovaru • MBS 010078106 • Tt-10/521-2 • Osnivački ulog 20.000 kn koji je uplaćen u cijelosti • Josip Lončar, direktor, zastupa društvo samostalno i pojedinačno • žiro račun otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb, HR9823400091110434289, SWIFT COD: PBZGHR2X • Načini plaćanja i dostava

Kontakt (ponedjeljak - petak: 9-15 sati, subota: 9-13 sati): Tel.: 095/206-5421  • e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.